Workshops natuurdecoraties maken

Als u niet in de gelegenheid bent om een cursus te volgen is het ook leuk om aan een workshop natuurdecoraties maken mee te doen.
Deze worden gegeven op dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur in Haarsteeg.
Materialen die we gebruiken zijn mos, lood, takken, en materialen die mooi indrogen zodat u er lang plezier van hebt. Lesgeld per workshop is inclusief alle materialen en ondergronden.
Tijdens de workshop is er koffie / thee met wat lekkers en een hapje en een drankje.

 
   
   
KRANS OP STANDAARD: 6 en 27 februari
Meestal hang je een krans tegen de muur. Deze komt echter op een standaard te staan zodat je hem overal kunt plaatsen. De krans wordt omwikkeld met tillandsia waarna hij met allerlei materialen wordt op gemaakt. Hiervoor gebruiken we bonsaihout, schelpen, zeesterretjes, wol, parels, sierdraad,zijde blaadjes etc. Het is een werkstuk waar je lang plezier van hebt.
Hoogte 40 cm. / breedte 30 cm.
Kosten € 37,50
inschrijven KRANS OP STANDAARD: 6 februari Haarsteeg
inschrijven KRANS OP STANDAARD: 27 februari Haarsteeg
   
VOORJAARDECORATIE: 6 en 20 maart
Op een frame wat omwikkeld is met mos en takken gaan we een voorjaardecoratie maken. Hierbij maken we gebruik van hyacint en narcisbollen die uit gaan lopen en bloeien door de warmte in de kamer. Verder worden er bolvaasjes verwerkt met tulpen en gerbera`s. Deze bloemen kun je weer makkelijk vervangen als ze uitgebloeid zijn.
Hoogte 50 cm./breedte 40 cm.
Kosten: € 39,50
inschrijven VOORJAARDECORATIE: 6 maart Haarsteeg
inschrijven VOORJAARDECORATIE: 20 maart Haarsteeg
   
NATUURLIJK SCHILDERIJ: 13 en 27 maart
Op een ondergrond van hout gaan we een natuurlijk schilderij maken. Voor de invulling gebruiken we schors, vetplantjes, mossen, schelpen en ander fijn materiaal. Doordat we vetplantjes gebruiken blijft het heel lang goed.
Maat schilderij 60 bij 60 cm.
Kosten: € 65,00
inschrijven NATUURLIJK SCHILDERIJ: 13 maart Haarsteeg inschrijven NATUURLIJK SCHILDERIJ: 27 maart Haarsteeg
   
TERRASSCHAAL MET PLANTJES: 3 en 17 april
In een grote schaal die afgewerkt is met Salim en takken komt een kleinere schaal van lood te staan. Deze loodschaal wordt gevuld met water en schelpen.
In de andere schaal komen allerlei plantjes te staan die lang goed blijven. Dit is een echte blikvanger voor op de terrastafel.
Doorsnee schaal 50 cm.
Kosten € 49,50
inschrijven TERRASSCHAAL MET PLANTJES: 3 april Haarsteeg
inschrijven TERRASSCHAAL MET PLANTJES: 17 april Haarsteeg
   
SCHELPENKRANS: 8 en 22 mei
In de zomer is het heerlijk genieten op je tuinterras en dan mag een mooie decoratie op tafel niet ontbreken. De decoratie die we maken is een schelpenkrans met een windlicht waar je een mooie kaars in kunt zetten om de sfeer in de avonduren te verhogen. Het geheel komt op een schaal te liggen waardoor het makkelijk te verplaatsen is. De krans wordt omwikkeld met tillandsia en wordt er touw op vast gezet. Verder wort hij dan beplakt met diverse soorten schelpen.
Doorsnee krans 40 cm.
Kosten € 39,50
inschrijven SCHELPENKRANS: 8 mei Haarsteeg
inschrijven SCHELPENKRANS: 22 mei Haarsteeg
   
   
Copyrights © 2018. ART-NIVO bloem & styling Haarsteeg. Alle rechten voorbehouden.