Workshops natuurdecoraties maken

Als u niet in de gelegenheid bent om een cursus te volgen is het ook leuk om aan een workshop natuurdecoraties maken mee te doen.
Deze worden gegeven op dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur in Haarsteeg.
Materialen die we gebruiken zijn mos, lood, takken, en materialen die mooi indrogen zodat u er lang plezier van hebt. Lesgeld per workshop is inclusief alle materialen en ondergronden.
Tijdens de workshop is er koffie / thee met wat lekkers en een hapje en een drankje.

 
   
   
HERFSTFANTASIE OP STANDAARD: 25 september
Op 2 standaards gaan we verschillende herfstmaterialen prikken. De materialen die we gebruiken zijn herfstbladeren, mossen, bessen, schors, zaaddozen van de zonnebloem etc.
Doordat het materialen zijn die mooi indrogen heb je lang plezier van dit werkstuk.
Hoogte 2 standaards 40 cm.
Kosten: € 45,00
inschrijven HERFSTFANTASIE OP STANDAARD: 25 september Haarsteeg
   
POT MET HERFSTMATERIAAL: 2 oktober
Een pot gaan we bekleden met diverse herfstmaterialen zoals salim, schors, mos, diverse soorten groen, lampionnetjes etc. Deze materialen komen ook in de pot te staan. Een mooie blikvanger voor in huis maar ook buiten naast de voordeur blijft het lang goed.
Hoogte 60 cm.
Kosten € 39,50
inschrijven POT MET HERFSTMATERIAAL: 2 oktober Haarsteeg
   
BEKLEED BLOK MET WINDLICHTJE: 9 oktober
Op een vierkante schaal komt een 4-kant blik steekschuin wat we aan de zijkant bekleden met schors. In het midden komt het windlichtje te staan. Hier omheen gaan we diverse korte herfstmaterialen verwerken in combinatie met wat bloemen. Deze kun je later vervangen door andere bloemen of herfstmateriaal wat mooi indroogt.
Maat schaal: 35x35 cm.
Kosten € 39,50
inschrijven BEKLEED BLOK MET WINDLICHTJE: 9 oktober Haarsteeg
   
NATUURLIJK SCHILDERIJ: 16 oktober
Op een ondergrond van hout gaan we een natuurlijk schilderij maken. Voor de invulling gebruiken we schors, vetplantjes, mossen, schelpen en ander fijn materiaal. Doordat we vetplantjes gebruiken blijft het heel lang goed.
Maat schilderij 60 bij 60 cm.
Kosten: € 65,00
inschrijven NATUURLIJK SCHILDERIJ: 16 oktober Haarsteeg
   
KRANS OP STANDAARD: 23 en 30 oktober
Meestal hang je een krans tegen de muur. Deze komt echter op een standaard te staan zodat je hem overal kunt plaatsen. De krans wordt omwikkeld met tillandsia waarna hij met allerlei materialen wordt op gemaakt. Hiervoor gebruiken we bonsaihout, schelpen, zeesterretjes, wol, parels, sierdraad,zijde blaadjes etc. Het is een werkstuk waar je lang plezier van hebt.
Hoogte 40 cm. / breedte 30 cm.
Kosten € 37,50
inschrijven KRANS OP STANDAARD: 23 oktober Haarsteeg
inschrijven KRANS OP STANDAARD: 30 oktober Haarsteeg
   
KUBUSGLAZEN: 6 en 13 november
Twee kubusglazen worden in elkaar gezet en tussenin worden allerlei materialen verwerkt Hiervoor gebruiken we wol, schelpen, zeesterretjes, parels, skeletblad, zijdebloemen/blad etc. In het glas komt en laag schelpenzand waarin de kaars komt te staan. Per cursist worden twee van deze glazen gemaakt zodat u een duo op de salontafel kunt zetten.
Maat van de kubusglazen 15x15x15cm.
Kosten € 37,50
inschrijven KUBUSGLAZEN: 6 november Haarsteeg
inschrijven KUBUSGLAZEN: 13 november Haarsteeg
   
BEKLEED WINDLICHT: 20 en 27 november
Een glazen cilinder wordt bekleed met skeletblad waardoor een laag over het glas wordt gewerkt. Hierover komen allerlei versiersels zoals gekleurd draad, mos, gedroogde materialen etc. In het glas komt en laag schelpenzand waarin de kaars komt te staan.
Hoogte 30 cm. doorsnee 20 cm.
Kosten: € 37,50
inschrijven BEKLEED WINDLICHT: 20 november
inschrijven BEKLEED WINDLICHT: 27 november
   
   
Copyrights © 2018. ART-NIVO bloem & styling Haarsteeg. Alle rechten voorbehouden.